Gratis Sup clinic tijdens Tsjillen

Tijdens Tsjillen in de sloep van aanstaande vrijdag is er voorafgaande wederom een supclinic. In samenwerking met de Bolswarder Watersportvereniging organiseeert sup Away Sneek een gratis sup clinics vanaf 17:00 tot 19:30 uur.

©supaway Grou/ Harry Bartelds

Wil jij graag eens ervaren wat suppen is, hoe uitdagend, sportief en gezond het voor je lichaam is, kom dan zeker langs.  De clinic vindt plaats in de stadsgracht ter hoogte van het Heechout.

Vanaf ongeveer 21:00 uur gaat een grote groep suppers met z’n allen Bolsward verkennen vanaf het water op de sup.

Men sluit aan bij sloepen en kleine bootjes. De route is zo bijzonder omdat deze avond in het teken staat van muziek, theater en vertier.
Zin om mee te varen in de (gratis met eigen board) tour? Een berichtje is voldoende, wij reserveren dan een board voor je voor €7,50.

We verzamelen rond 20:00 uur op de hoek van de “Burgemeester Praamsmalaan/ Gleibakkerij”

Bekijk ook het filmpje van vorig jaar: https://www.facebook.com/WatersportBolsward/posts/1490734444282153

Of de website: https://tsjilleninbolsward.nl/tsjillen-in-de-sloep/

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.