Gratis proeflessen bij CMV Oranje

De afgelopen periode heeft muziekvereniging Oranje een traject ingezet om de muziekvereniging weer wat meer op de kaart te zetten bij de Bolswarder basisscholen.

Inmiddels zijn 3 van de 4 basisscholen bezocht en worden er plannen gemaakt met de vierde basisschool. In een aantal korte lesmomenten konden de basisschoolkinderen kennismaken met de drie opleidingen die Oranje aanbiedt. De leerlingen van de groepen 2 kregen een aantal majorettelessen, de leerlingen van groep 4 en 5 kregen de gelegenheid om kennis te maken met blaas- en slagwerkinstrumenten. In de eerste week werden er kennismakingsflyers uitgedeeld. In de tweede week kregen de kinderen een vragenlijst, waarop ze konden aangeven of ze wel of niet gebruik wilden maken van de door de vereniging aangeboden gratis proeflessen. Na de eerste ronde van drie kennismakingslessen is gebleken dat de meeste voorkeur uitging naar snuffelen bij de slagwerkopleiding.

Natuurlijk kan er door andere kinderen of belangstellenden die niet via de school benaderd zijn ook nog gesnuffeld worden. Wil je graag ontdekken of een van de opleidingen van muziekvereniging Oranje wat voor je is, wil je graag leren trommelen, twirlen of een blaasinstrument leren bespelen? Dan kom jij ook in aanmerking voor 4 gratis proeflessen. Leeftijd is voor de proeflessen niet van belang. Heb je belangstelling? Kijk op de website van muziekvereniging Oranje en open het tabblad ‘CMV Oranje’. Klik dan op het kopje proeflessen. Vervolgens is het zeer eenvoudig om je aan te melden voor de vier gratis proeflessen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.