Gratis pizza door te "skiklunen" (video)

Klunen op de schaats is voor de echte Fries niet het grootste probleem maar klunen op de ski is toch wel wat andere koek.

Vastleggen in volledig scherm 28-1-2017 191359Dat bleek zaterdagmiddag tijdens de skitocht die startte bij Sporthuis A.P. van der Feer naar pizzeria Ponte Vecchio. De twee ondernemers, zelf in stijl gekleed, vonden het tijd worden voor een gekke actie en samen trokken ze de stoute schoenen en kleding aan. Stephan Rekker van A.P. van der Feer regelde de ski’s en Simon Hottentot zorgde voor de gratis pizza’s en het feestje in pizzorante Ponte Vechio.

Zo’n 35 deelnemers van jong tot oud durfden de uitdaging aan en gingen van start voor de circa 350 meter lange tocht over de klinkers. Waarbij men nog even opgehouden werd om naar het weerbericht te luisteren van Piet Paulusma, die speciaal naar Bolsward kwam om zijn weerpraatje op te nemen.

De pizza na afloop smaakte volgens de sportievelingen prima.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.