Gratis donateur worden van TV Bolsward dankzij Hema Bolsward

Stichting TV Bolsward is op zoek naar donateurs en in samenwerking met Hema Bolsward is  een unieke  donateursactie opgestart.

Want als u nu donateur wordt van TV Bolsward ontvangt u een speciale korting bij de Hema (vestiging Bolsward) U krijgt maar liefst 10 % korting krijgt op uw aankoop. En dat betekent dat als u uw boodschappen slim doet u uiteindelijk gratis donateur bent van stichting TV Bolsward.

TV Bolsward is de digitale nieuws website gerund door vrijwilligers en is bezig aan een groeispurt. Voorzitter Ton Visser: “We zitten boven op het nieuws en hierdoor zien we  dat het aantal bezoekers die  onze website bezoeken groeit en dat is iets waar we stiekem best trots op zijn”.  Maandelijks wordt de website ruim 70.000 keer bezocht en ook het aantal unieke bezoekers ligt met bijna 15.000 bezoekers per maand hoog.

“Onze vrijwilligers zitten boven op het nieuws en we worden vaak  getipt als er iets gebeurd in de stad, daarom zijn we snel met het laatste nieuws”: Aldus Visser.

Subsidie krijgt de stichting niet en vandaar dat Daan Lunter, eigenaar van de Hema, gevraagd werd om samen deze actie op te zetten. Lunter reageerde direct enthousiast:”TV Bolsward is voor de stad  bijna niet meer weg te denken, het is voor mij en vele andere Bolswarders een mooie manier om even snel op de hoogte te worden gebracht van de laatste nieuwtjes in de stad”.

Via de webshop van TV Bolsward kan men donateur worden van de stichting. Via deze webshop kan men de factuur downloaden. De factuur is uw kortingsbon die u alleen kunt inwisselen bij de klantenservice.

De kortingsbon is geldig voor het gehele aankoopbedrag en is een half jaar geldig. Natuurlijk zijn er wel voorwaarden

– Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties binnen de Hema
– Niet geldig voor het koffiebuffet
– Niet geldig voor gebak
– Niet geldig voor cadeau- en telefoonkaarten
– Niet geldig voor online bestellingen
– Indien er verdenking is op misbruik kan de bon geweigerd worden

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.