Gratis badmintonlessen voor de jeugd

BOLSWARD – BadmintonClub Bolsward (BCB) trapt het seizoen 22/23 af met een speciale aanbieding voor de jeugd. Iedereen van 9 tot 18 jaar mag de hele maand september gratis meespelen.

Een racket is niet nodig, BCB heeft voldoende trainingsrackets op voorraad. Bij een lidmaatschap krijgt een nieuw jeugdlid eenmalig 25% korting op de contributie en betaalt dan geen € 85,-, maar slechts € 63,75 voor het komende seizoen.

Badminton is geschikt voor iedereen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, is goed voor de coördinatie en het is bovendien heel erg leuk om te doen. Tijdens de trainingen krijgt de jeugd op een speelse manier de badmintonvaardigheden onder de knie. Alle mogelijke sportattributen worden hiervoor gebruikt.

De badmintonjeugd traint elke vrijdag van 17.15 uur – 18.15 uur in Sporthal De Middelzee.

Volwassenen

Ook volwassenen zijn van harte welkom. Iedereen vanaf 18 jaar is uitgenodigd om twee proeftrainingen te doen. Dit kan op dinsdag in de gymzaal van het Marne College (19.30 uur-21.30 uur) of op donderdag in sporthal De Middelzee (20.00 uur– 22.00 uur). De eerste speelavond voor volwassenen is donderdag 25 augustus.

Kijk voor meer informatie op www.bcbolsward.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.