Goede seizoenstart NK minibike Sven Wind

Sven Wind staat momenteel derde in het Nederlands kampioenschap Junioren B met slechts 4 punten achterstand op de koploper.

Het seizoen begon met 3 dagen trainen in Italië, Sven was uitgenodigd door de fabriek om samen met het fabrieksteam te trainen en alvast meters te maken. Er zijn nu 4 wedstrijddagen geweest met 8 races, Sven viel in de eerste race, vervolgens werden de volgende resultaten gescoord, race 2: Tweede plaats, race 3: vierde plaats, race 4: tweede plaats, race 5: eerste plaats, race 6: tweede plaats, race 7: tweede plaats, race 8: vijfde plaats.

De top 5 zit heel dicht bij elkaar en het is belangrijk om elke wedstrijd punten te scoren!
Sven wordt dit jaar getraind en begeleid door de bekende coureur Scott Deroue, Vorig jaar kampioen geworden in de MOTO 3 in Engeland, die samenwerking gaat goed, Sven steekt veel van hem op en dit zien we terug in de resultaten.

Wilt u ook eens komen kijken? Volgende race is in Stadskanaal op 11 juni.

Foto: JTS Fotografie

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.