Goede prestaties van turnsters GV Hanzestad

Zaterdag 6 februari werd de eerste plaatsingswedstrijd niveau F,G en H gehouden in Makkum georganiseerd door gymnastiekvereniging Hanzestad.

Deelnemende turnsters van GV Hanzestad waren: Myrthe den Otter, Roeline Yska, Martine Sikma, Jenske de Lange, Elske de Vries, Nicole Abelskamp en Marije Troost.

Myrthe den Otter werd 5e in de leeftijdscategorie jeugd 2 in niveau H. In het hoogste niveau F van deze wedstrijd werd Roeline Yska knap 7e in de leeftijdscategorie junior. Ze kwam 0,50 punten tekort voor een podium
plaats. Een ere “GV Hanzestad podium” was er in leeftijdscategorie Junior niveau G. Met een dikke punt verschil werd Martine Sikma verrassend 1e. Het zilver was voor Nicole Abelskamp en het brons voor Marije Troost.

Van gymnastiekvereniging Parrega werd Janita de Jong knap 1e in leeftijdscategorie jeugd 2 in niveau H.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.