Goede prestatie Sven Wind bij tweede wedstrijd Junioren B en Ohvale GP-0

Stadskanaal – In de vrije training en kwalificaties realiseerde Sven P2 bij de Junior B en P2 bij de Ohvale Cup. Met de Ohvale was het glibberen en glijden op de natte baan zonder regenbanden.

De start was goed, Sven ging als eerste bocht 1 in, helaas ging hij onderuit…. iets te gretig, daarna kwam Sven niet in zijn ritme en ging nog een paar keer onderuit, resultaat P6 in race 1.In de Junior B was Sven het snelst op nat wegdek, op de droge baan werd het P2

Junior B eerste wedstrijd:

De start was goed, Sven ging als eerste bocht 1 in, helaas ging hij onderuit…. iets te gretig, daarna kwam Sven niet in zijn ritme en ging nog een paar keer onderuit, resultaat P6 in race 1

Junior B tweede wedstrijd:
Sven moest starten vanaf P6, maar in de tweede bocht lag hij al op P2 en ging achter de koploper aan, die werd langzaam binnen gehengeld en Sven remde de koploper uit en reed vooraan, dit hield hij een aantal ronden vol totdat hij zich verremde en de tweede man weer voorbijkwam, in de laatste 2 rondjes lukte het Sven niet meer voorbij te komen. Resultaat P2 en een mooie revanche op de eerste wedstrijd!
Ohvale Cup eerste wedstrijd:
Sven moest starten met normale banden op een natte baan, dit werd een lastige race, hij kon de eerste man redelijk volgen maar riskeerde toch teveel en reed vervolgens eenzaam op positie 2 rond wat ook het eindresultaat was.
Ohvale Cup tweede wedstrijd:
Dit keer een goede start en Sven reed op P1, de tweede man zat vlak achter hem en alles was nog mogelijk, helaas maakte Sven een foutje en lag daarna weer tweede, dit was ook weer zijn positie  waar hij de race mee eindigde.

Dagresultaat:
Junior B: P3
Ohvale Cup: P2

Volgende wedstrijd is op de minibike komende zaterdag 27 mei op de kartbaan Karba in Zwolle. De toegang is gratis.

Foto: John Bruininck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *