Ingekomen aanvraag het verbouwen van kantoorpand tot 16 appartementen aan Franekerstraat 3, 8701 GB Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingekomen aanvraag het verbouwen van kantoorpand tot 16 appartementen aan Franekerstraat 3, 8701 GB Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verbouwen van kantoorpand tot 16 appartementen aan Franekerstraat 3, 8701 GB Bolsward. Het zaaknummer is CLZ-00005243.Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. U kunt nog geen bezwaar indienen, omdat een besluit ontbreekt. Zodra er sprakeis van de mogelijkheid tot het indienen van bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekendgemaakt. Aanvragen voor een omgevingsvergunning kunnen worden ingezien. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Team Vergunningen, 14 0515.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 07-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2024-156157

Gerelateerde berichten