Verleend CLZ-00001605, Centrum Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleend CLZ-00001605, Centrum Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

voor het evenement Ringrijden Bolletongersdei 5 oktober 2023 in Bolsward, waarbij de wegen Marktstraat, Jongemastraat, Broereplein, Heeremastraat, Hoogstraat en Grootzand worden afgesloten tijdens het evenement.Voor het inzien van de vergunning kunt u contact opnemen met Team Vergunningen op het telefoonnummer +14 0515. De vergunning heeft als kenmerk CLZ-00001605. Bent u het niet eens met dit besluit?Dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U doet dit door een brief te sturen naar de burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân. Let erop dat u reageert binnen zes weken na de besluitdatum. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan:• uw naam en adres;• de datum;• het besluit waartegen u bezwaar maakt;• de redenen waarom u bezwaar maakt;• uw handtekening.U kunt ook digitaal bezwaar maken via www.sudwestfryslan.nl. Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig.Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten?Als u bezwaar maakt, blijft mijn besluit geldig tot ik over uw bezwaar heb beslist. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en een voorlopige uitspraak doet. Hieraan zijn kosten verbonden. Vraag dit na bij de rechtbank.Het adres van de voorzieningenrechter is:Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleidVerkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 07-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2023-326436

Gerelateerde berichten