Ingekomen aanvraag, Bolsward, nabij De Marne 240 B het realiseren van een bedrijfsloods, het realiseren van een nieuwe inrit en het plaatsen van reclame

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingekomen aanvraag, Bolsward, nabij De Marne 240 B het realiseren van een bedrijfsloods, het realiseren van een nieuwe inrit en het plaatsen van reclame.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben binnengekregen:Bolsward, nabij De Marne 240 B OV20220141 het realiseren van een bedrijfsloods, het realiseren van een nieuwe inrit en het plaatsen van reclame (9 februari 2022)Deze publicaties zijn alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij de gemeente. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar tegen aantekenen, omdat een besluit ontbreekt. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt. Aanvragen voor een omgevingsvergunning kunnen worden ingezien op het gemeentekantoor te Sneek, Marktstraat 8. Hiervoor moet van tevoren telefonisch een afspraak worden gemaakt Team Vergunningen, 14 0515.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2022-69591

Gerelateerde berichten