Vergunningsvrije aanvraag omgevingsvergunning, Bolsward Jongemastraat 11 het realiseren van een B&B in een monumentaal gebouw

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vergunningsvrije aanvraag omgevingsvergunning, Bolsward Jongemastraat 11 het realiseren van een B&B in een monumentaal gebouw.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Súdwest Fryslân maken bekend dat de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning vergunningsvrij is:Bolsward Jongemastraat 11 OV20210284 het realiseren van een B&B in een monumentaal gebouw (datum verzending brief / besluit: 16-03-2021) De aanvraag is beoordeeld aan de geldende wet- en regelgeving en daaruit is gebleken dat het bouwplan voldoet aan de eisen voor het vergunningsvrij bouwen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, gelezen in samenhang met het Besluit omgevingsrecht vergunningsvrij. Tegen deze mededeling kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2021-92237

Gerelateerde berichten