Verdaging beslissing aanvraag omgevingsvergunning, Bolsward, Turfkade 31 het verhogen van het dak van de garage binnen het Rijks beschermde stadsgezicht

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verdaging beslissing aanvraag omgevingsvergunning, Bolsward, Turfkade 31 het verhogen van het dak van de garage binnen het Rijks beschermde stadsgezicht.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning eenmalig verlengen met maximaal 6 weken:Bolsward, Turfkade 31 OV20210735 het verhogen van het dak van de garage binnen het Rijks beschermde stadsgezicht (16-06-2021) Aangegeven datum is de ontvangstdatum. Het besluit de beslistermijn op te schorten strekt slechts ter voorbereiding van het op de aanvraag te nemen besluit. Daarom kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2021-250406

Gerelateerde berichten