Ontwerp bestemmingsplan Bolsward onderstation 110/20kV, Súdwest-Fryslân

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan Bolsward onderstation 110/20kV, Súdwest-Fryslân.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bolsward onderstation 110/20kV’ ter inzage leggen.Wat houdt dit bestemmingsplan in?Het bestemmingsplan maakt de bouw van een 110/20kV transformatorstation mogelijk. Het transformatorstation is nodig om in de toenemende vraag naar elektriciteit te voorzien. De transformatorstation is beoogd aan de westkant van Bolsward. De locatie De locatie ligt ten noorden van de Witmarsumerweg en ten oosten van de Klaverweg en sluit direct aan op het bedrijventerrein de Marne II.Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?Het ontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 2 april tot en met 13 mei 2021. Dit kan bij het gemeentelijk loket in Sneek. U moet hiervoor wel eerst een afspraak maken via het algemeen telefoonnummer 140515. Het ontwerp is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nlHet planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2020noorBPbols110k-ontwHoe kunt u reageren?Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze indienen. Deze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met mevrouw L. van der Bijl van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 29 april.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2021-101188

Gerelateerde berichten