Aangetroffen aanhangwagen in Bolsward, eigenaar/houder onbekend

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aangetroffen aanhangwagen in Bolsward, eigenaar/houder onbekend.

Meer informatie over deze bekendmaking:

In Bolsward zijn twee vaartuigen aangetroffen waarvan de eigenaar/houder onbekend is.BolswardLocatie: ’T HouckemalandBeschrijving: Een kayak lichtgroen van kleur en is nog in goede staat.Een roeiboot is donkerblauw/zwart van kleur en nog in goede staat.Is deze aanhangwagen van u?Wij verzoeken de eigenaar/houder van de aanhangwagen zich voor 22 mei bij ons te melden bij team Handhaving Publiek Domein, via algemeen telefoonnummer 14 0515 (zonder netnummer).Wat gebeurt er als niemand zich meldt?Na 22 mei verwijderen wij de vaartuigen en houden wij deze in opslag. De eigenaar kan tegen betaling van de berging en stallingkosten het vaartuig alsnog ophalen. De eigenaar moet kunnen aantonen dat hij/zij de eigenaar van de verwijderde vaartuig(en) is.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2017.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2017-80722

Gerelateerde berichten