Verleende standplaatsvergunning (u15.011053), Plein 1455 in Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende standplaatsvergunning (u15.011053), Plein 1455 in Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest Fryslân maken bekend dat zij een standplaatsvergunning verlenen: - aan Bas Zijp, voor het innnemen van een standplaats op iedere woensdag van 8.00 uur tot 15.00 uur, van 1 januari 2016 tot 1 maart 2017, voor de verkoop van aardappelen, groenten en fruit en tulpen in de wintermaanden . U kunt de vergunning inzien op het gemeentekantoor te Sneek, Marktstraat 15. Hiervoor moet u van tevoren telefonisch een afspraak maken met Team Vergunningen, +14 0515. Bent u het niet eens met dit besluit? Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U doet dit door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân. Let erop dat u reageert binnen zes weken na de verzenddatum van onze brief. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: • uw naam en adres • de datum • het besluit waartegen u bezwaar maakt • de redenen waarom u bezwaar maakt • uw handtekening. Stuur uw brief naar: College van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân Postbus 10.000 8600 HA SNEEK U kunt ook digitaal bezwaar maken via www.sudwestfryslan.nl Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten? Als u bezwaar maakt, blijft ons besluit in ieder geval geldig totdat we over uw bezwaar hebben beslist. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Het adres van de voorzieningenrechter is: Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U moet hiervoor wel kosten betalen. Vraag dit na bij de rechtbank.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2016.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. gmb-2016-47128

Gerelateerde berichten