GGD Fryslân opent tijdelijke pop-up locaties voor vaccinatie corona in Workum en Sneek

GGD Fryslân opent op dinsdag 15 februari een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Workum. De pop-up bevindt zich in Kultuerhús Klameare aan de Merk 1. Later in diezelfde week, op vrijdag 18 februari opent GGD Fryslân ook in Sneek een tijdelijke pop-up locatie. Deze bevindt zich in het gebouw van Wijkvereniging Noorderhoek aan de Harmen Sytstrastraat 8a.

Op deze pop-up vaccinatielocaties kan iedereen terecht, zowel voor een eerste of tweede prik, als voor een extra prik, de boostervaccinatie. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. De vaccinatie is gratis en je hoeft alleen een identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen terecht voor een eerste en tweede prik. De extra prik kan worden gehaald door iedereen vanaf 18 jaar oud.

Vragen over het vaccin?

Heb je vragen over het coronavirus en het vaccin? Ook dan kun je op de pop-up locaties terecht. De aanwezige arts beantwoordt graag al jouw vragen.

Openingstijden

Naast 15 en 18 februari, zijn de pop-up locaties ook op de volgende dagen open:

Workum
Dinsdag 15 februari – 12:00-19:00
Vrijdag 25 februari – 10:00-17:00
Vrijdag 4 maart – 14:00-21:00

Sneek
Vrijdag 18 februari – 14:00-21:00
Donderdag 24 februari – 12:00-19:00
Vrijdag 11 maart – 12:00-19:00

Vaccinatie 5-11 jarigen

Kinderen van 5 t/m 11 jaar komen ook in aanmerking voor een coronavaccinatie. Zij kunnen niet terecht bij een pop-up locatie. Voor kinderen kun je een afspraak maken op een vaste vaccinatielocatie.

Kijk voor meer informatie op de website van de GGD.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.