Gezellige drukte bij bingo in de bieb

Bolsward – Zaterdagochtend hebben meer dan 40 mensen genoten van de bingo en spellen editie van Bolsward Connect in de bibliotheek. Bolswarders en nieuwe Bolswarders hebben gezamenlijk genoten van de spellen, leuke prijzen, hapjes en drankjes.

©Ymkje Veenstra

Bij binnenkomst begonnen de bezoekers, onder het genot van een bakje koffie, meteen met het spelen van de diverse spellen die op tafel lagen. Domino, Roll-it, kaartspellen en de oud-Hollandse sjoelbak werden volop gebruikt. Er werd gezellig gekletst, koffie gedronken en gebruik gemaakt van de grappige vragenkaartjes die op tafel lagen. Na een uur werd een tafel vol Syrische lekkernijen gepresenteerd door de diverse vrijwilligers die gekookt en gebakt hadden. Alle bezoekers konden genieten van een frisse Tabouleh salade, hartige pasteitjes met diverse vullingen en zoete baklava. Met volle buik werd vervolgens enthousiast begonnen aan de bingo waarbij vele leuke prijzen zijn vergeven.

Het evenement Bolsward Connect vindt maandelijks plaats, altijd op de derde zaterdag van de maand en is gratis te bezoeken. Tijdens de evenementen wordt de bibliotheek omgetoverd tot een soort café waar mensen, jong en oud, gezellig met elkaar kennis kunnen maken. Iedere maand zijn er andere activiteiten en lekkernijen. Tijdens Bolsward Connect is altijd een kinderoppas aanwezig die leuke activiteiten onderneemt en op de kinderen let. De eerstvolgende editie is zaterdag 21 april van 10.30 tot 12.30 in de bibliotheek van Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.