Gezellig verjaardagsfeest Sinterklaas op stadhuis van Bolsward

Ondanks de grote drukte voor de Goedheiligman was er vanmiddag gewoon een verjaardagsfeest voor Sinterklaas.

Op het stadhuis van Bolsward was het een komen en gaan van kinderen met hun ouder die Sinterklaas alvast kwamen feliciteren me zijn verjaardag. Voor die gelegenheid was de speciale Pietenband ook aanwezig om ervoor te zorgen dat er gedanst kon worden.

En dat werd regelmatig gedaan door de jarige Job, zijn pieten en de vele kinderen. Ook wethouder en hulppiet Offinga was aanwezig om het feestje mee te vieren.

In de afgelopen vier weken zorgde het Sinterklaascomité van Bolsward ervoor dat er iedere zaterdag een feestje was voor de kinderen. Zo konden de kinderen, naast de intocht van drie weken geleden, de slaapkamer van Sinterklaas bezoeken, meedoen aan een zwarte pietenvossenjacht en was er vandaag dus het speciale verjaardagsfeest.

 

Foto’s Petra Kroon Fotografie. (later meer foto’s)

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.