Gezamenlijke kerken starten met Alphacursus

In Bolsward wordt vanuit een aantal kerken gestart met een Alpha cursus.

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

We beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!

Vanaf dinsdag 26 september a.s. van 18-21 uur gedurende 10 avonden en een weekend.

Kom langs tijdens de inloopavond op dinsdag 19 september tussen 18 en 21 uur in het Centrum van de Gasthuiskerk, Gasthuissingel 33 Bolswardvoor een hapje & een drankje en meer informatie.

Of geef je op via: www.alpha-cursus.nl

[pro_ad_display_adzone id”=11964″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.