Gewonden bij ongeval Burgwerderhoek

De politie heeft zaterdagmiddag op deWestergoawei een aanrijding afgehandeld, waarbij een 43-jarige automobiliste uit Dokkum en haar 10-jarige dochter gewond raakte.

Een 26-jarige automobilist uit Wommels wilde de weg oversteken. Volgens eigen zeggen werd hij daarbij gehinderd door de lage stand van de zon. Toen de man op wilde rijden, kwam hij in botsing met de automobiliste uit Dokkum. De vrouw en haar dochtertje raakten daarbij gewond en werden daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek. De bestuurder uit Wommels kwam met de schrik vrij. Bureau Verkeersongevalsanalyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.