Gewonde bij ongeval Nijland (update)

Bij een ongeval op de Skieppeleane bij Nijland is de nacht van zaterdag op zondag één persoon gewond geraakt.

Rond 04.30 uur ontdekte een voorbij rijdende boer op een tractor dat er een auto in de sloot tegen een damwand was gereden waarin nog een persoon in de auto zat. Hulpdiensten kwamen massaal in actie, zo werd de brandweer van Bolsward, Heeg (Oppervlakte Reddingsteam) en Sneek (waterongevallen wagen) opgeroepen.

Het slachtoffer moest in verband met zijn verwondingen door de brandweer uit de wagen worden gehaald. Ook werd de sloot nog doorzocht op mogelijk nog meer slachtoffers, maar dat bleek niet zo te zijn.

Van de bestuurder werd in ziekenhuis bloedproef afgenomen door arts omdat de politie vermoedde dat er sprake was van alcoholgebruik.

Het slachtoffer, een 28 jarige inwoner uit de buurt van Sneek is met onbekende verwonding afgevoerd naar het ziekenhuis.

De verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.