Gewonde bij ongeval Laerd en Saerd

Bolsward/Nijland – Bij een verkeersongeval op de A7 ter hoogte van Laerd en Saerd is donderdagavond één persoon gewond geraakt. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken.

Het ongeval vond plaats in de rijrichting van Sneek. Net voorbij het tankstation op de A7 kwamen de voertuigen met elkaar in aanraking waarna ze een tientallen meters verderop tot stilstand kwamen.

Eén van de betrokkenen raakte gewond en werd ter plaatse behandeld door een verpleegkundige van de solo-ambulance. Deze kreeg even later assistentie van het personeel van een ambulance. Na een eerste behandeling ter plaatse werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen.

Tekst en foto Nathanaël Andringa

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.