Getuigen gezocht ernstige aanrijding Afsluitdijk

Den Oever – Woensdag 12 oktober vond rond 16.55 uur een ernstige aanrijding plaats op de Afsluitdijk (A7) richting Friesland. Bij die aanrijding raakte een 85-jarige bestuurster zwaargewond.

De politie heeft die woensdag op de Afsluitdijk al de nodige getuigen gesproken, doch is nu specifiek op zoek naar weggebruikers die iets kunnen vertellen over de verkeerssituatie vlak voor de aanrijding. Om het geheugen op te frissen; het gaat om de aanrijding waarbij een vrachtwagen, een witte Volkswagen-bus en een grijze personenauto betrokken waren. Heeft u informatie over dit ongeval en nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844.

U kunt verwijzen naar zaaknummer 2016228735

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.