Geslaagde viswedstrijd De Fûgelkrite

De wijkvereniging De Fûgelkrite organiseerde zaterdag 9 mei haar jaarlijkse viswedstrijd voor de jeugd bij de vijver aan de De Ljip/Strânljip.

Onder winderige omstandigheden legden om 14.00 uur 12 kinderen hun dobber in het water. De lengte van de vissen was bepalend om één van de mooie prijzen te winnen. Na één uur vissen konden de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De eerste prijs werd gewonnen door Ruben Feenstra. Hij ving 3 vissen met een totale lengte van 44 cm. Tevens haalde Ruben de grootste vis van de wedstrijd uit de vijver. Deze vis had een lengte van 20cm. Door Bas van Dillen werden ook 3 vissen gevangen met de lengte van 36 cm hierdoor won hij de tweede prijs. Darlica Knier werd derde met het vangen van 1 vis en een totale lengte van 12 cm.

Op de foto de prijswinnaars met alle deelnemers van de viswedstrijd.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.