Geslaagde reunië leerlingen Nijenhove

Afgelopen zaterdag 2 september was er een reünie van 2 klassen van de Nijenhove Bolsward 1976-1980.

Dit vond plaats in de voormalige schoolkantine van de christelijke huishoud school Nijenhove (nu van Showband Hollandia ).

Enkele leraressen en leraren waren uitgenodigd en er waren 30 klasgenoten. Onder een hapje en drankje en lunch en daarna met een aantal gezamenlijk gegeten bij een pizza restaurant in Bolsward.

Het was een zonnige dag met veel herinneringen en veel bij gekletst en een rondleiding gehad bij motor muthachoppers , dit was de hoofdingang ( waar de originele mozaïek nog op de vloer lag..

Zeker voor herhaling vatbaar. Er zijn voor 2 klassenfoto’s gemaakt van de 2 klassen ( 37 jaar geleden ) bij het logo van Nijenhove.

foto 1

foto 2

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.