Geslaagde Pietenrun VC Bolsward

Afgelopen maandag 30 november werd er in Sporthal de Middelzee een ware Pietenrun georganiseerd voor de cirulatievolleybaljeugd van de Volleybalclub Bolsward.

De organisatie van het jaarlijkse Sinterklaasfeest was dit jaar in handen van dames 9. Dat de opkomst zo groot zou zijn hadden ze niet durven dromen.

Bij binnenkomst werden de kinderen omgetoverd tot Piet waarna ze zich sportief konden uitleven in een apenkooi waarbij ze het zeemonster moesten ontwijken en niet in de Noordzee terecht mochten komen.

Dat de meesten dit erg spannend vonden was van de gezichtjes af te lezen. Na afloop keerden de kinderen allen tevreden huiswaarts met een kadootje en een zakje snoepgoed van de Zwarte Pieten.

De groepsfoto is gemaakt door Petra Kroon.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.