Geslaagde Leukste Kerstmarkt ooit (video)

Ondanks wat miezerige regen aan het begin van de avond kan de organisatie van de Leukste Kerstmarkt ooit terugkijken op een geslaagde avond.

Bij deze markt waren de schuren, tuinen en huiskamer de kraampjes en dat maakt dat er een intieme en gezellige sfeer heerste in de straatjes direct achter het centrum. Er werd muziek gemaakt en er werd uiteraard ook “handel gedreven”. Het was gezellig druk in de buurt en de organisatie kijkt dan ook tevreden terug op de editie van dit jaar.

Ook de Kerstfair in de Broerekerk had over belangstelling niet te klagen. Tijdens de eerste avond van het driedaagse festijn was het zo nu en dan dringen geblazen.

(foto’s Peter Siemensma)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.