Geslaagde Ladies Night Marne College

De Ladies Night die donderdagavond 25 September plaatsvond op het Marne College is zeer geslaagd.

De ruim 260 bezoekers kwamen nieuwsgierig en enthousiast binnen en gingen opgewekt en met een voldaan gevoel weer naar huis. Er was een ruim assortiment aan producten zoals mode, sierraden, make-up, wellness, voedingswaren, kortom voor elk wat wils. Ook hebben er verschillende demonstraties plaatsgevonden, shiatsu-massage, gezichtsbruining, make-up en nagellak. De sfeer was prettig en zeer positief. Hiervoor willen Wietske en Wytske , die de avond organiseerden, iedereen bedanken.

De avond stond in het teken van Pink Ribbon, door entreegeld, verloting en spontane giften is er ruim 880 euro opgehaald voor dit goed doel. En de meiden die de organisatie in handen hadden  zijn bijzonder trots op dit mooie resultaat!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.