Genieten van het kerstdiner van de Zonnebloem en Jumbo

De afdeling van de Zonnebloem in Bolsward zal op 15 december een feestelijk pre-kerstdiner voor 15 deelnemers en 7 vrijwilligers organiseren. De ingrediënten voor dit diner zijn gedoneerd door Jumbo.

Op deze avond zal men in de Stipe vanaf 17.30 uur tot 21.30 gezamenlijk genieten van deze maaltijd. Onder de deelnemers is ook een muzikant zodat er ook gezamenlijk gezongen zal worden, zo laat de organisatie weten.

Tijdens de actie ‘Doe mee en doneer een diner’ riep de supermarktketen klanten op om samen met hen gerechten te doneren voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Enkele duizenden deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem schuiven in de decembermaand aan voor dit diner.

Jumbo draagt graag bij
Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van de Nederlandse supermarktketen Jumbo: “Hartverwarmend om te zien dat onze klanten in actie zijn gekomen en dat zoveel mensen daardoor kunnen genieten van gezellig en lekker kerstdiner. Wij hebben hier met enorm veel plezier aan bijgedragen!” Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, werkt Jumbo in deze actie samen met Nationale Vereniging de Zonnebloem, Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Sensoor, Coalitie Erbij en de MOgroep zodat maar liefst 152.000 mensen in het land één dezer dagen van een kerstdiner kunnen genieten. Klanten konden afgelopen najaar gedurende vier weken gerechten doneren in 580 winkels en via Jumbo.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *