Gemeenteraad wil Vitaloo vooralsnog niet loslaten

Tijdens de vergadering Boarger & Mienskip, woensdagavond in Sneek hebben verschillende raadsfracties laten weten dat het college van Burgemeester en wethouders te hard van stapel loopt om zwembad Vitaloo af te stoten.

Het college wil Vitaloo in 2021 afstoten omdat de kosten te hoog zijn er er in de buurt te veel zwemwater is. Maar de gemeenteraad wil dat er verder gekeken wordt naar andere oplossingen. En willen kijken of er draagvlak is voor het behoud van het zwembad. Volgens wethouder Gea Wielinga moet de raad dan wel snel met hun besluit komen want formeel moet de gemeente dit jaar het contract met Optisport opzeggen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.