Gemeenteloket Bolsward woensdagochtend 4 april gesloten

Op woensdag 4 april is het gemeenteloket in Bolsward gesloten van 9.00 uur tot 13.00 uur. Deze ochtend voert Liander werkzaamheden uit aan het elektriciteitsnetwerk in een deel van Bolsward. Om die werkzaamheden te kunnen doen moet de stroom er af. Ook bij het gemeenteloket in Bolsward aan de Kerkstraat 1.

©Timme Schilders

Als de werkzaamheden langer duren, dan is het gemeenteloket op 4 april ook langer gesloten. Op de website www.sudwestfryslan.nl houden wij u hier deze dag op de hoogte van de sluiting van het gemeenteloket in Bolsward.

Gemeenteloket in Sneek wel open

U kunt deze ochtend wel terecht bij het gemeenteloket in Sneek, Marktstraat 15. Ook kunt u ons op werkdagen van 9.00 – 16.00 uur telefonisch bereiken via het telefoonnummer 14 0515. En weet u dat u verschillende zaken via de website kunt regelen, zoals het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.