Gemeente Súdwest-Fryslân genomineerd voor meest Inspirerende Millennium Gemeente

Vrijdag 16 januari heeft een door VNG International ingestelde jury bekend gemaakt dat onder andere onze gemeente genomineerd is voor de prijs van Meest Inspirerende Millennium Gemeente van het afgelopen jaar.

Naast Súdwest-Fryslân zijn ook Hoogeveen, Oss, Valkenburg aan de Geul en Zwolle genomineerd. De jury bestaat dit jaar uit afgevaardigden van Campagnebureau BKB en Operatie Frisse Peper en post-2015 expert Martha Klein van Fairbusiness.

De jury heeft onder andere gelet op het bereik en de impact van activiteiten, originaliteit, samenwerkingsverbanden en ambities voor de toekomst.

Tijdens de prijsuitreiking op de nieuwjaarsreceptie van VNG International zullen de derde, tweede en eerste plek bekend gemaakt worden, en zal de winnaar de wisselbeker en een geldprijs van €2.000 ontvangen.

 

Foto: Wikipedia

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.