Gemeente start met Startpunt Ondernemers

 

De gemeente Súdwest-Fryslân is er voor haar ondernemers. Om startende ondernemers goed van dienst te kunnen zijn, willen we weten wat er speelt. Daarom beginnen we met het Startpunt Ondernemers. Hier kunnen beginnende ondernemers terecht voor hulp bij het starten van hun bedrijf, maar ook daarna.

 Het Startpunt Ondernemers bestaat uit ervaren ondernemersadviseurs. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en startende ondernemers te introduceren in hun netwerk.Het Startpunt Ondernemers bevindt zich in MiXL in Sneek en is iedere maandag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. De laatste woensdagavond van de maandzijn er themabijeenkomsten op verschillende locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân. Hier kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en kennis delen.

Het Startpunt Ondernemers begint op 4 september met een training voor ondernemers in spé. Tijdens deze training gaan de deelnemers onderzoeken of het bedrijfsidee kans van slagen heeft. En gaan ze aan de slag met ondernemersvaardigheden en het schrijven van een ondernemersplan. Deze training is voor mensen uit de gemeenten Súdwest-Fryslân en Littenseradiel met een kansrijk bedrijfsidee. Deelname aan de training is gratis. De trainingen worden verzorgd door Vuurkracht. De Talentencoöperatie organiseert de themabijeenkomsten en zorgt voor de verbinding met het bedrijfsleven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *