Gemeente helpt gezinnen met problemen door Kinderopvangtoeslag

Woon je in Súdwest-Fryslân? En ben je in de problemen gekomen door fouten van de Belastingdienst bij de kinderopvangtoeslag? Neem contact met de gemeente op via telefoonnummer 14 0515. Het contactformulier invullen kan ook.

Hulp nodig?

De Belastingdienst zette de afgelopen jaren bij ouders onterecht de kinderopvangtoeslag stop en vorderde het uitgekeerde geld terug. Heb je als gevolg hiervan hulp nodig? Heb je bijvoorbeeld schulden gemaakt? Kan jouw kind niet meer meedoen aan activiteiten, omdat de Belastingdienst onterecht geen toeslag heeft uitgekeerd? Dan willen de gemeente graag met jou in contact komen om te helpen.

Privacyregels

Het is niet bekend hoeveel gezinnen in Súdwest-Fryslân in de problemen zijn gekomen door fouten bij de Belastingdienst. Daarom doet de gemeente deze oproep. Er hebben inmiddels 56 gezinnen uit Súdwest-Fryslân contact opgenomen met de Belastingdienst. Binnenkort ontvangt de gemeente de gegevens van deze gezinnen. Zij nemen dan ook zelf contact op met deze mensen om te horen of zij misschien kunnen helpen.

Het leven weer op de rit

Voor mensen die in de problemen zijn gekomen door de Belastingdienst kan het moeilijk zijn om hulp te vragen bij de gemeente. Misschien kan de gemeente jou helpen bij deze problemen en vragen. Zij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen. Neem daarom contact op met het meldpunt toeslagenaffaire.

Meldpunt

Het gemeentelijk meldpunt voor gedupeerden door de kinderopvangtoeslag is bereikbaar via telefoonnummer 14 0515. Het contactformulier invullen kan ook.

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.