Gemeente haalt kerstbomen in de eerste week van januari op

In de eerste week van januari haalt de gemeente kerstbomen op. Bied de kerstboom aan op de plaats waar je anders jouw container neerzet. De GFT-container wordt deze week niet geleegd.

Je kunt de kerstboom natuurlijk ook inleveren bij de milieustraat. Let daarbij wel op de openingstijden van de milieustraten tijdens de feestdagen.

Mocht je geen gebruik willen maken van de ophaaldienst dan mag de boom ook in de gft-container. Knip of zaag de boom dan wel in stukjes. Het is niet de bedoeling dat je de boom in z’n geheel in de container stopt. Let er ook op dat er geen versiering meer op de boom zit. De gft-containers worden geleegd in week 3.

Benieuwd wanneer je container wordt geleegd in 2022? Dit kun je gemakkelijk en snel opzoeken in de digitale afvalkalender.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.