Gemeente gaat in gesprek met organisatie Lekker Open Air Bolsward, editie dit jaar gaat niet door, (update)

De organisatie van Lekker Open Air Bolsward heeft besloten om de editie van dit jaar niet door te laten gaan.

Update: 

De organisatie laat inmiddels weten dat de gemeente telefonisch contact opgenomen:”Wij zijn zeer netjes te woord gestaan en er is afgesproken om op korte termijn om tafel te gaan en een passende oplossing te zoeken voor de komende edities”.

Ook wil de organisatie  benadrukken dat de gemeente aangeeft dat het niet de intentie is geweest om ze bewust tegen te werken en gaat men met een goed gevoel de gesprekken met de gemeente in.

De eerste editie die vorig jaar op Plein 1455 werd gehouden trok 2000 bezoekers en was volgens de organisatie zeer geslaagd. Ook al moest er een klein verlies worden genoteerd. De opkomst was goed en was er een goede sfeer en geen noemenswaardige incidenten.

Gezien het feit dat er nog maar vier weken te gaan zijn voor de tweede editie van Lekker Open Air ziet de organisatie geen andere mogelijkheid dan het event te cancelen.

Eerder vandaag melde de organisatie nog dat zij het gevoel hadden tegen gewerkt te worden door de gemeente maar na dit contact met de gemeente is dat gevoel verdwenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *