Gemeente en ondernemers ruim vertegenwoordigd op SWF-Ontmoetingsplein tijdens BCDN

Op 20 en 21 maart vinden in het WTC EXPO te Leeuwarden de Business Contact Dagen Noord plaats. Een werkgroep bestaande uit afgevaardigden van de gemeente, ondernemers en ondernemersverenigingen heeft in een kort tijdsbestek een prachtig plein opgetuigd.

Er is dit jaar gekozen voor een totaal ander concept waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Het actieve programma op het plein stimuleert de onderlinge interactie en de bezoekers aan het SWF-Ontmoetingplein. De traditionele stands en statafels zijn compleet verdwenen en het plein wordtomgetoverd in één grote knusse huiskamer met lounge hoeken, grote stamtafels en uiteraard een bar waar op dinsdagavond 18u de SWF-netwerkborrel plaats gaat vinden. Maar met een plein alleen ben je er natuurlijk niet.

Bijna 35 ondernemers uit Súdwest-Fryslân waren enthousiast over het concept en hebben zich aangesloten als deelnemer.

 

Beursprogramma

Dinsdag 20 maart

14:00 uur: Ondernemers ‘pub’ quiz door Robert Kliphuis van de Rabobank ZWF

15:00 tot 16:00 uur: Inloopuurtje accountteam gemeente Súdwest-Fryslân

18:00 uur: presentatie door Gerrit Brouwer, Founder en CEO van APPICAL (https://appical.net/)

18:00 uur: Netwerkborrel voor standhouders SWF-Ontmoetingsplein en ondernemers uit de gemeente Súdwest-Fryslân. Wordt geopend door Wethouder Maarten Offinga

 

Woensdag 21 maart

12:00 uur: Ondernemerslunch voor deelnemers SWF-Ontmoetingsplein met sprekers Robert van der Leur en Henk van der Veer

15:00 tot 16:00 uur:Inloopuurtje accountteam gemeente Súdwest-Fryslân

17:30 uur: presentatie van Wietse Nieuwenhuis, algemeen directeur INBAK (https://www.inbak.nl/), “Alleen kun je niets, je moet het samen doen!”

 

Toegangskaarten

U bent van harte welkom op het SWF-Ontmoetingsplein. Indien u de beurs wilt bezoeken adviseren wij u vooraf te registreren via https://www.bcdn.nl/bezoekers/(inlogcode Gemeentesudwestfryslan). Dit voorkomt wachttijden bij de ingang.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.