Gemeente belangen/Totaal Lokaal wil bezwaarschriften weer in behandeling laten nemen

IJlst-GBTL wil dat de gemeente alle bezwaarschriften die “niet ontvankelijk” zijn verklaard met als reden overschrijding data, alsnog ontvankelijk worden verklaard en dus in behandeling worden genomen.

Zolang de gemeente haar inwoners niet passend en duidelijk informeert in de pers zoals gebruikelijk was met de wekelijkse publicatie “Ta jo tsjinst” over gemeentelijke zaken.

Het probleem van het nalaten van het geven van informatie via  publicatie in de regionale kranten en hun websites onder het mom van bezuiniging is een bedreiging voor de gemeentelijke democratie. Gezien de vele reacties die wij krijgen ook uit de Fryske Marren en andere gemeenten.

Aldus Peter Walinga Fractievoorzitter Gemeentebelangen TotaalLokaal Sudwestfryslan.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.