Gemeente Belangen Totaal Lokaal: Vertrouwen College SWF op het spel

GBTL vindt dat het vertrouwen in het College op het spel staat na de onthullingen in de LC. Al eerder is het college van SWF raadsbreed in een motie op de vingers getikt over het onthouden van informatie aan de Raad.

Dat de collegepartijen nu hoog van de toren blazen vindt GBTL uitermate vreemd temeer daar de wethouders ook ‘rondhangen’ bij de fractievergadering van die partijen. Dus waarschijnlijk ook op de hoogte zijn van de ‘moves’ van het college. Van dualisme lijkt geen sprake!

Als het juist is wat de publicatie in de LC suggereert over ‘stiekeme betaling’ van een dikke 200.000 euro aan een ambtenaar, dan overweegt GBTL een ‘motie van wantrouwen’ tegen het college, maar eerst wil GBTL de antwoorden van het college afwachten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.