Geen step11stedentocht in 2021

Samen! Een step11stedentocht met publiek, een grote groep steppers en een feestje na afloop. Zo werd de afgelopen jaren de step11stedentocht met de verplichte 12,5” wielmaat op 1e Pinksterdag vanuit Bolsward georganiseerd. Zo het lijkt zit deze manier van samen er tot het tweede kwartaal van 2021 niet in.

Daarom heeft het bestuur van Stichting Bolswarder Stepelfsteden besloten dit jaar geen step11stedentocht te organiseren. Via de mail zijn alle deelnemers inmiddels door het bestuur op de hoogte gebracht.

De 35e step11stedentocht staat gepland voor zondag 5 juni 2022

Meer informatie over de step11stedentocht, of deelnemen aan de tocht van 2022? Op onze website www.stepelfsteden.nl kunt u meer informatie vinden.

Wordt er nog gestept in 2021?

De step11stedentocht gaat niet door, maar er zal een eind komen aan deze pandemie. Dan zullen er weer steptoertochten/stepwedstrijden georganiseerd worden.

De Bolswarder Step Vereniging (BSV), voorheen de organisator van de step11stedentocht, hoopt in september een toertocht uit te kunnen schrijven voor “woonhuis september” in Witmarsum, een “funrace” in oktober (rond Bolletongersdei) en een Serious Request actie in december. Op www.bolswarderstepvereniging.nl kunt u meer informatie vinden over de BSV. Ook voor steps met een “andere wielmaat”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.