Geef jouw act een podium tijdens Tsjillen in de sloep

BOLSWARD Op vrijdagavond 18 mei organiseert stichting Tsjillen in Bolsward ´Tsjillen in de sloep.´ Een kleurrijke sloepentocht door de grachten van Bolsward waarbij de deelnemers kunnen genieten van culturele, theatrale en muzikale acts op de wal.

In 2017 was er ruimte voor twintig acts, maar omdat de organisatie de route heeft vergroot kan er dit jaar een podium geboden worden aan dertig acts. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire slotact op het Kruiswater.

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor acts. Schroom niet en geef je op, het belooft ook dit jaar weer een fantastische avond te worden! Jouw act krijgt een podium voor groot publiek en je ontvangt daar ook nog eens een vergoeding voor.

Opgeven kan voor 1 april via https://tsjilleninbolsward.nl/aanmelden-acts/

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.