Geef je op en vaar mee met Tsjillen in de sloep 2018

BOLSWARD OP 18 mei 2018 vindt de tweede editie plaats van Tsjillen in de sloep en Tsjillen te water.

Tsjillen in de sloep is een kleurrijke tocht door de grachten van Bolsward waarbij bootbezitters en opvarenden worden getrakteerd op cultureel talent op de wal. De pilot editie in 2017 was een enorm succes waar ruim 150 boten in mee hebben gevaren. Om overzicht over het aantal aanmeldingen te houden heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om deelnemers van te voren een kaartje te laten kopen. Daarmee is de kaartkoper ook meteen gegarandeerd van deelname. Men kan kiezen om Vriend van Tsjillen te worden en jaarlijks tegen gereduceerd tarief van deelname verzekerd te zijn, een kaartje te kopen voor deelname in 2018 voor meevaren met eigen boot of een kaartje voor een plek op een van de sloepen die door Stichting Tsjillen in Bolsward beschikbaar worden gesteld.

De kaartverkoop is afgelopen week van start gegaanop www.tsjilleninbolsward.nl/winkel. Ook acts die willen meewerken om van de editie 2018 weer een onvergetelijke avond te maken kunnen zich aanmelden via www.tsjilleninbolsward.nl. Voor de leukste act en mooiste boot ligt een mooie prijs klaar. Nieuw is in 2018 een prijs voor de mooist versierde straat langs de route, namelijk een buurt BBQ.

Naast Tsjillen in de sloep organiseert Stichting Tsjillen in Bolsward op zondagochtend 20 mei 2018 ook weer Tsjillen te water. Een wedstrijd met zelfgemaakte boten in de grachten van Bolsward. De boten moeten worden aangedreven door spierkracht en er moet ten minste 1 fietswiel in zijn verwerkt. Ook deelnemers voor Tsjillen te water kunnen zich opgeven via www.tsjilleninbolsward. Er liggen ook voor deze wedstrijd weer mooie prijzen klaar!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.