Gebroeders Krijnsen actief op NK wielrennen

Zaterdag stond Jelte Krijnsen opgesteld voor het NK wielrennen, samen met nog een kleine 150 nieuwelingen.

Hij moest 5 ronden van 16 km fietsen. Het parcours bevatte 4 klimmetjes. Een pittige koers met af en toe een ontsnapping. Het peloton bleef tot 5 km voor de finish bij elkaar en toen werd de sprint ingezet. Jelte sprintte naar de 16e plaats.

Broer Jobbe mocht zaterdag ook meedoen aan het NK wielrennen in Montferland. Samen met 150 andere junioren moest hij 8 ronden van 16 km rijden. Vlak voor de start haperde het elektrisch schakel systeem, hierdoor heeft hij de hele koers in 1 versnelling moeten fietsen. Toch is het hem gelukt om in het peloton te blijven en 1 km voor de finish kreeg hij ook nog een lekke band. Hij is wel gefinisht.

Woensdag doen beide mannen mee aan het NK tijdrijden.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.