GBTL in zee met SponsorKliks

Als eerste politieke partij in Nederland gaat GemeenteBelangen Totaal Lokaal samenwerken met SponsorKliks. Met deelname van alle grote spelers op internet, kan dat de partij veel geld opleveren. Op die manier verwacht GBTL voldoende middelen bij elkaar te krijgen voor haar ambitieuze plannen.

Voorzitter Douwe de Boer van GBTL over SponsorKliks: “Als kleine partij moeten we in Súdwest-Fryslân opboksen tegen de grote landelijke partijen. Die hebben meer raadsleden, meer partijleden en daardoor meer geld. Bij de afgelopen verkiezingen hebben we zeer creatief moeten omgaan met onze middelen en menskracht.

Daar hebben we veel complimenten over gekregen, maar geen extra zetels. Dat moet in 2022 anders. Vandaar dat we een zeer ambitieus vernieuwingsprogramma zijn gestart. En daar hoort ook geld bij. Zo kwamen we uit bij SponsorKliks. Mensen kunnen nu landelijk een wasmachine kopen, een reis boeken of hun dagelijkse boodschappen doen waarvoor onze partij dan een geldelijke beloning krijgt. Dit is uniek voor Nederland.”  Op de website van GBTL www.gb-tl.nl en Facebook kan worden meegedaan.

Inmiddels is de eerste donatie binnen van een vakantievlucht naar een warm oord.

Fotobijschrift: SponsorKliks voor GBTL

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.