GastouderBuro Yvonne Kingma nu ook in Bolsward actief

GOB Yvonne Kingma gevestigd in Sneek verzorgt de begeleiding, bemiddeling en koppeling tussen ouders en gastouders in Friesland, hierbij staat het kind(eren) centraal.

(Advertorial) 

Kingma heeft reeds 17 jaar ervaring in het bemiddelingswerk van de gastouderopvang. Daarnaast heeft zij onlangs de opleiding tot kindercoach afgerond, deze kennis neemt zij mee in de begeleiding van ouders en gastouders.

GastouderBuro Yvonne Kingma is een erkend en geregistreerd gastouderbureau en is door de GGD positief beoordeelt!. Waar meestal gastouderbureaus onderdeel uitmaken van een grote kinderopvangorganisatie, kenmerkt zij zich door bewuste kleinschaligheid en persoonlijkheid waarbij de nadruk ligt op het investeren in de pedagogische kwaliteit van de gastouder welke teruggekoppeld wordt naar het kind(eren).

Kingma:”Omdat we nu ook samenwerken met professionele gastouders in Bolsward kunnen ouders hier profiteren van deze kwaliteit. Een aantal van hen heeft op dit moment nog plekjes vrij”.

Dus bent u op zoek naar professionele opvang voor uw kind neem dan een kijkje op de website www.gastouderburo.frl of bel/mail vrijblijvend met: Gastouder Buro Yvonne Kingma via 06-81663133 of via de mail 

‘Wilt u overstappen van uw huidige gastouderbureau, dan regelt GOB Yvonne Kingma de ‘overstap’ zonder inspanning van gastouder en ouders’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *