Garage Wander Bolsward breidt activiteiten uit

Bolsward –  Sinds kort heeft garage Wander aan het Laag Bolwerk 75 te Bolsward haar activiteiten uitgebreid met de verkoop van goede gebruikte auto’s en met de verkoop van E-bikes van het merk Voque.

Verantwoordelijk voor de verkoop is Mark Postma uit Bolsward. ,,Wander is gespecialiseerd in Peugeot en Toyota, maar in Bolsward staan occasions van diverse merken”, vertelt Postma.  ,Mocht uw  auto er niet bij staan, dan zoeken wij uw wensmodel op. Persoonlijke aandacht en service zijn voor daarbij vanzelfsprekend. Elke klant, én zijn/haar auto, krijgt onze volle aandacht.”

Over de E-bikes weet hij te vertellen dat in het Testcenter E-Bike in Sneek vijf  E-Bike modellen, Basic,  Premium,  Infinty, Comfort  en de trendy Elite E-Bike, klaar staan voor een testrit. ,,Binnenkort zijn deze E-bikes ook in  de showroom in Bolsward te bewonderen”, weet Postma.

Mark Postma is dagelijks te vinden in garage Wander, van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0515 486605 of 06 38644643.

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.