G&W GezondheidsWinkel Bolsward

G&W GezondheidsWinkel Bolsward is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Snekerpoort 19 in Bolsward.

Meer informatie over G&W GezondheidsWinkel Bolsward in Bolsward

In deze tekst wordt beschreven dat de Gezond en Wel winkel in Bolsward zich richt op het verkopen van eerlijke en natuurlijke producten. De winkel biedt onder andere biologische broden en koeken aan, evenals zuurdesem broden en diverse zuivelproducten. Daarnaast fungeert de winkel als een afhaalpunt voor Odin groente- en fruitpakketten. Er is ook een ruim assortiment aan reformvoeding, zoals zuidvruchten, granen, thee en verschillende soorten meel. Voor mensen met een glutenintolerantie zijn er speciale producten verkrijgbaar, zoals crackers en pasta's. Daarnaast biedt de winkel voedingssupplementen aan en verkoopt het eerlijke en natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Klanten kunnen bij de winkel sparen voor extra korting met het spaarsysteem en er zijn ook andere filialen van Gezond en Wel in de omgeving van Bolsward.

Wil je weten wat G&W GezondheidsWinkel Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G&W GezondheidsWinkel Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G&W GezondheidsWinkel Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G&W GezondheidsWinkel Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar G&W GezondheidsWinkel Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G&W GezondheidsWinkel Bolsward

Bezoekers bekeken ook