G-request levert mooi bedrag op voor G-voetballers SC Bolsward

Sommige G-spelers waren zaterdagavond tot tranen geroerd door alle positieve aandacht die ze op deze speciale avond kregen.

In De Wijnberg was deze avond een speciale benefietavond om geld in te zamelen voor het G-voetbal. Een dj draaide verzoekjes waar de aanvrager voor moest betalen. Hierbij betaald het damesteam van sc Bolsward maar liefst €175,- voor een plaatje. Samen met de andere giften en een deel van de baromzet kwam aan het einde van de avond een bedrag van €800,- als opbrengst van de avond. Een bedrag waar de leiding van het G-team enorm blij mee is.

Ook de paraplu actie die het team heeft gehouden is zeer succesvol verlopen. Mede door een rondgang langs de Bolswarder middenstand werden er veel zwart gele paraplu’s verkocht. Maar ook kwam de leiding van het team in contact met Primera Bolsward die aanbood om sponsor te worden van de trainingspakken. By Pimpé werd sponsor van de shirts en broekjes. Op die manier kan het team volgend jaar als echt team van start bij de competitie.

De leiding van de G-voetballers laten weten enorm blij te zijn met dit warme onthaal van het G-voetbal in Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.