Funky Five in finale beste coverband van de Benelux regio N.O. Nederland

Aanstaande zaterdag wordt een belangrijke dag voor de Bolswarder band “The Funky Five”.

Dan vindt in Hengelo de finale van regio  Noord-Oost Nederlandplaats in de grootste bandcompetitie van de Benelux ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2015’.

In deze finale speelt The Funky Five tegen acht andere bands om de titel ‘Beste coverband van Noord-Oost Nederland’. Ook zijn er drie tickets te winnen voor de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari 2016 zullen plaatsvinden in Paradiso Amsterdam. In de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.

The Funky Five bestaat uit Fokelien Looijenga op de Saxofoon, Dian de Jong doet de zang, Noël Hoekstra op gitaar Erik de Grootspeelt basgitaar en zang en Sandor Walinga bespeelt de drums. De band speelt funk en soulmuziek.

Een andere band uit de omgeving die ook in deze finale zit is Ancient Remedy uit Wommels.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.